Wie is de therapeut?

Arianna Wolf

Ooit zou ik wat met paarden doen. Voldoening van die wens bleef beperkt tot paardrijden en alles wat er om een eigen paard heen gebeurt, totdat ik in 2012 de opleiding tot lymfedrainagetherapeut volgde. Tijdens een zelfbedachte stage, bij mijn paard op stal, heb ik verschillende pensionpaarden behandeld. Daaronder waren specifieke behandelingen, bijvoorbeeld gericht op een been. Andere paarden hebben een algemene behandeling gehad om de weerstand te versterken.

Behandeling eigen paard

Op mijn eigen merrie heb ik sinds 2012 mijn nieuw verworven vaardigheid toegepast. En wat een prachtig resultaat heeft dat opgeleverd. Ik heb haar met succes behandeld tegen onrustig gedrag, schrikachtig gedrag, allergie, dikke benen en koliek: mijn merrie stroomt. In het verlengde van de behandeling van mijn eigen paard, heb ik in 2016 een opleiding voor paardeneigenaren opgezet, in de vorm van een praktijkcursus.

CV