Caro

Mei 2013

Toen mijn paard net dag en nacht in de wei stond, haalde ik haar na een paar dagen ’s avonds binnen, omdat ze duidelijk niet lekker was. Eenzijdig een enorm opgezette buik, wat lustloos en erg scheef lopen (op 4 sporen). Ze zat duidelijk niet lekker in haar vel, maar wat nu? Gelukkig was Arianna toevallig net bij ons op stal en zij heeft mijn paard een korte behandeling gegeven.

Het resultaat was verbluffend, ik heb er geen ander woord voor! Mijn paard ontspande heel snel en na de behandeling (die nog geen half uur duurde) was de bolle buik weg, liep ze weer keurig recht en was ze ontspannen in plaats van lusteloos.

Echt heel mooi om te zien hoe je met zoveel zachtheid de pijn bij zo’n groot en sterk dier als een paard kunt wegnemen of op zijn minst kunt verzachten.

Irene